Liput

Huom: Kino Auroran näytöksiin ei voi varata lippuja puhelimitse tai tekstiviestillä.

Näytöskohtaiset liput elokuviin löydät täältä. Tältä sivulta löydät Kino Auroran sarjakortit & lahjaliput, sekä yleistietoa Kino Auroran lipunmyynnistä.

Kino Aurora hyväksyy maksuvälineinä Smartumin (setelit & mobiilisovellus), Edenredin (setelit & mobiilisovellus), Eazybreakin (mobiilisovellus), Epassin (mobiilisovellus) sekä Tyky-setelit! Etusetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineiksi ainoastaan Kino Auroran lipunmyyntitiskillä. Lipunmyyntitiski aukeaa aina 30 minuuttia ennen kunkin elokuvan alkua.

Sarjaliput

Klikkaamalla ylläolevia painikkeita saat ostettua 5 tai 10 lipun sarjalipun Kino Auroraan. Sarjalipun ostamalla saat 10% alennuksen lippujen hinnasta! Maksun jälkeen saat sähköpostiisi PDF:n, josta löydät seuraavat lippujen lunastustavat:

  • numero- ja kirjainyhdistelmä, jonka voit syöttää nettikaupassa lippuja ostaessasi kohtaan ”Haluan käyttää lahja/sarjalipun”.
  • viivakoodi, jonka voit näyttää joko puhelimen ruudulta tai tulosteelta lipunmyyjälle Kino Auroran ovella.

Koodit ovat voimassa 12 kk sarjakortin ostopäivästä. Koodit vanhenevat automaattisesti, kun niitä on käytetty 5 tai 10 kertaa.

Sarjakortti

Voit myös ostaa Kino Auroran lipunmyynnistä sarjakortin, jonka voit antaa myös lahjaksi! Sarjakortti sisältää samat edut & toimii samoin tavoin kuin sarjalippu, mutta bonuksena saat hienon fyysisen kortin! 🙂

Sarjalippujen hinnat:

♦️ 5 lipun sarjalippu/kortti: 63€ (opiskelijoiden, työttömien ja eläkeläisten alennettu hinta 54€)

♦️ 10 lipun sarjalippu/kortti: 126€ (alennettu 108€)

Lahjalippu

Nyt voit ostaa Kino Aurora -lipun myös lahjaksi ystävälle! Lahjaliput ovat myynnissä tällä sivulla sekä Kino Auroran lipunmyynnissä (aina 30 min. ennen kunkin näytöksen alkua). Tältä sivulta ostaessasi saat maksun jälkeen sähköpostiisi lippu-PDF:n, jonka voit välittää lahjalipun saajalle. Kino Auroran lipunmyynnistä ostaessasi saat bonuksena hienon lahjalippukortin! 🙂

Alennettu lahjalippu (opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset) ja normaalihintainen lahjalippu käyvät mihin tahansa normaalihintaiseen Kino Aurora -näytökseen. Jos näytös maksaa alle 14€/12€, ei erotusta hyvitetä. Lahjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.

Liput

  • Normaalilippu 14€
  • Alennuslippu 12€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)
  • Ilokivellä järjestettävän KAVI -aluesarjan lippu 6€ (vain Ilokiven ovelta)
  • Päiväkinot 12€
  • Kino Hopea -sarjan esityksiin on vapaa pääsy (varaa paikkasi ennakkoon nettikaupasta)

    Festivaali- ja tapahtumanäytökset hinnoitellaan ja ilmoitetaan erikseen.

Lippujen osto

Lippuja voi ostaa ennakkoon elokuvateatterin nettikaupasta. Verkkokaupassa voi maksaa yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Maksun voi suorittaa myös verkkopankin kautta. Ostoksen jälkeen saat sähköpostiin lipun, joka tarkastetaan teatterin ovella. Lippuja myydään myös teatterin ovella 30 min ennen näytöstä, jos näytöksen on paikkoja.

Vaihto- ja palautusoikeus

Ostettuja lippuja ei lunasteta eikä vaihdeta takaisin.

Lippujen varaus

Lippuja näytöksiin voi varata nettikaupan kautta. Varatut liput tulee lunastaa 10 minuuttia ennen näytöksen alkua, jonka jälkeen ne vapautuvat myyntiin. Lippuvarauksen voit lunastaa teatterin lipunmyynnistä omalla nimellä. Lippuvarauksesta tulee sähköpostiin varausviesti, jossa on myös linkki lippuvarauksen peruuttamista varten.