Info

Kino Aurora

Huomiothan, että Kino Auroran pihassa ei ole yleisöparkkipaikkoja. Yliopiston päärakennuksen pihassa ja Seminaarinkadun varressa on aikarajoitettuja ilmaisia parkkipaikkoja. Lähin parkkihalli on P-Cygnaeus, Vapaudenkatu 35. Jyväskylän kaupungin tarjoaman kartan pysäköintialueista löydät tästä.

Kino Auroran elokuvasalissa on 84 kiinteää katsomopaikkaa nousevassa katsomossa. Lisäksi irtotuoli- ja pyörätuolipaikkoja. Teatterissa on 7.1. äänentoisto ja elokuvat esitetään laser DCP elokuvaprojektorilla. Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin laitehankintoja ja kunnostusta.

Yhteystiedot

Kino Aurora
Seminaarinkatu 13 (Kulttuuritalo Villa Rana)
40100 Jyväskylä

HUOM! Teatterin kesätauko 1.6.-31.7.
Teatterinhoitaja Antti Martikainen
Puh. 040 853 9833 / kinoaurora(at)ksek.fi
* emme varaa lippuja puhelimitse tai tekstiviestillä

Ravintola Villa Rana

Kahvila- ja ravintolapalveluita tarjoileva Ravintola Villa Rana sijaitsee talon alimmassa kerroksessa. Kulku ravintolaan on pääsisäänkäynnin kautta ja portaita alas. Esteetön sisäänkäynti inva-hissillä kaupungin puoleisesta päädystä. Kesäisin käytössä on myös ravintolan terassi. Ravintola on auki ti-pe klo 11-19 ja la klo 13-19 sekä tapahtumien aikana. Ravintolasta ostettuja herkkuja ja juomia voi nautiskella myös elokuvan aikana Kino Auroran tilassa. Ravintolan aukioloaikoja ja tarjontaa voit seurata ravintolan omilta sivuilta www.villarana.fi/ravintola.

Asiakaspalaute

Haluatko antaa asiakaspalautetta, toivoa elokuvaa tai tulla mukaan toimintaan talkoolaisena? Lähemällä sähköpostia osoitteeseen kinoaurora(at)ksek.fi, olet mukana kehittämässä elokuvateatterimme toimintaa toimintaa entistä paremmaksi. Kiitos!

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Kino Auroraa pyörittävä Keski-Suomen elokuvakeskus on keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö ja yhdistys, joka on toiminut monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta vuodesta 2000 alkaen.