Info

Kino Aurora

Huomiothan, että Kino Auroran pihassa ei ole yleisöparkkipaikkoja. Talon ympäristössä on vain maksullisia autopaikkoja. Lähin parkkihalli on P-Cygnaeus, Vapaudenkatu 35. Jyväskylän kaupungin tarjoaman kartan pysäköintialueista löydät tästä.

Kino Auroran elokuvasalissa on 84 kiinteää katsomopaikkaa nousevassa katsomossa. Lisäksi irtotuoli- ja pyörätuolipaikkoja. Teatterissa on 7.1. äänentoisto ja elokuvat esitetään laser DCP elokuvaprojektorilla. Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin laitehankintoja ja kunnostusta.

Yhteystiedot

Kino Aurora
Seminaarinkatu 13 (Kulttuuritalo Villa Rana)
40100 Jyväskylä

HUOM! Teatterin kesätauko 17.5.-31.7.
Teatterinhoitaja Antti Martikainen
Puh. 044 711 4042 / kinoaurora(at)ksek.fi
* emme varaa lippuja puhelimitse tai tekstiviestillä

Ravintola Villa Rana

Kahvila- ja ravintolapalveluita tarjoileva Ravintola Villa Rana sijaitsee talon alimmassa kerroksessa. Kulku ravintolaan on pääsisäänkäynnin kautta ja portaita alas. Esteetön sisäänkäynti inva-hissillä kaupungin puoleisesta päädystä. Kesäisin käytössä on myös ravintolan terassi. Ravintola on auki ti-pe klo 11-19 ja la klo 13-19 sekä tapahtumien aikana. Ravintolasta ostettuja herkkuja ja juomia voi nautiskella myös elokuvan aikana Kino Auroran tilassa. Ravintolan aukioloaikoja ja tarjontaa voit seurata ravintolan omilta sivuilta www.villarana.fi/ravintola.

Anniskelu elokuvanäytöksissä
Ravintola Villa Ranasta ostettuja tuotteita saa tuoda Kino Auroran elokuvasaliin. Teatterisali on anniskelualuetta. Alle 18 vuotiaiden katsojien tulee istua takimmaisella rivillä, jonne alkoholijuomien vieminen ei ole sallittua. Huoltajan seurassa olevat alaikäiset voivat valita paikkansa vapaasti. Teatterin henkilökunta valvoo alkoholin käyttöä salissa.

Asiakaspalaute

Haluatko antaa asiakaspalautetta, toivoa elokuvaa tai tulla mukaan toimintaan talkoolaisena? Lähemällä sähköpostia osoitteeseen kinoaurora(at)ksek.fi, olet mukana kehittämässä elokuvateatterimme toimintaa toimintaa entistä paremmaksi. Kiitos!

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Kino Auroraa pyörittävä Keski-Suomen elokuvakeskus on keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö ja yhdistys, joka on toiminut monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta vuodesta 2000 alkaen.