Info

Kino Aurora

Kino Auroran elokuvasalissa on 84 kiinteää katsomopaikkaa nousevassa katsomossa. Lisäksi irtotuoli- ja pyörätuolipaikkoja. Teatterissa on 7.1. äänentoisto ja elokuvat esitetään laser DCP elokuvaprojektorilla. Suomen elokuvasäätiö on tukenut elokuvateatterin laitehankintoja ja kunnostusta.

Yhteystiedot

Kino Aurora
Seminaarinkatu 13 (Kulttuuritalo Villa Rana)
40100 Jyväskylä

Teatterinhoitaja Antti Martikainen
Puh. 040 853 9833
* emme varaa lippuja puhelimitse tai tekstiviestillä
kinoaurora@ksek.fi

Esteettömyys

Kino Aurora sijaitsee Kulttuuritalo Villa Ranan toisessa kerroksessa. Pääsisäänkäynti teatteriin on Yliopiston päärakennuksen puoleisesta päädystä. Esteetön ja porrashissillä varustettu sisäänkäynti tieatteriin sijaitsee kaupungin puoleisessa päädyssä. Oven edessä on myös yksi merkitty invapaikka autolle. Inva WC löytyy rakanneuksen molemmista päädyistä. Kino Auroran osalta salin pääsisäänkäynnin puoleisesta aulasta.

Ravintola Villa Rana

Kahvila- ja ravintolapalveluita tarjoileva Ravintola Villa Rana sijaitsee talon alimmassa kerroksessa. Kulku ravintolaan on pääsisäänkäynnin kautta ja portaita alas. Kesäisin käytössä on myös ravintolan terassi. Ravintola on auki ti-pe klo 11-19 ja la klo 13-19 sekä tapahtumien aikana. Ravintolasta ostettuja herkuja ja juomia voi nautiskella myös elokuvan aikana Kino Auroran tilassa. Ravintolan aukioloaikoja ja tarjontaa voit seurata ravintolan omilta sivuilta www.villarana.fi/ravintola.

Asiakaspalaute

Haluatko antaa asiakaspalautetta, toivoa elokuvaa tai tulla mukaan toimintaan talkoolaisena? Lähemällä sähköpostia osoitteeseen kinoaurora(at)ksek.fi, olet mukana kehittämässä elokuvateatterimme toimintaa toimintaa entistä paremmaksi. Kiitos!

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Keski-Suomen elokuvakeskus on keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö ja yhdistys, joka on toiminut monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta vuodesta 2000 alkaen.