Info

Kino Auroran ohjelmisto keskittyy ajankohtaisiin ja mielenkiintoisiin elokuviin. Ohjelmisto koostuu mm. eurooppalaisista arthouse -elokuvista, klassikoista, animaatioista, dokumenteista, lyhytelokuvista ja Hollywood -tuotannoista. Ohjelmistomme täydentyy mielenkiintoisilla elokuvasarjoilla ja festivaaleilla, jonka lisäksi mukana on tekijä- ja keskusteluvieraita, teemailtoja, päiväkinoja ja muuta hauskaa.

Liput

 • Normaalilippu 12€
 • Alennuslippu 10€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset)
 • Ilokivellä järjestettävän KAVI -sarjan lippu 6€
 • Aamukinot ja vierailevien festivaalien näytökset 8€
 • Kino Hopea -sarjan esitykset. Vapaa pääsy (varaa paikkasi ennakkoon nettikaupasta).
 • Festivaali- ja tapahtumanäytökset hinnoitellaan ja ilmoitetaan erikseen.

  Lippujen osto Lippuja voi ostaa ennakkoon elokuvateatterin nettikaupasta. Verkkokaupassa voi maksaa yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla. Maksun voi suorittaa myös verkkopankin kautta. Ostoksen jälkeen saat sähköpostiin lipun, joka tarkastetaan teatterin ovella. Lippuja myydään myös teatterin ovella 30 min ennen näytöstä, jos näytöksen on paikkoja.

  Vaihto- ja palautusoikeus Ostettuja lippuja ei lunasteta eikä vaihdeta takaisin.

  Lippujen varaus Lippuja näytöksiin voi varata nettikaupan kautta. Varatut liput tulee lunastaa 15 minuuttia ennen näytöksen alkua, jonka jälkeen ne vapautuvat myyntiin. Lippuvarauksen voit lunastaa teatterin lipunmyynnistä omalla nimellä. Lippuvarauksesta tulee sähköpostiin varausviesti, jossa on myös linkki lippuvarauksen peruuttamista varten.

Esteettömyys

Kino Aurora sijaitsee Kulttuuritalo Villa Ranan toisessa kerroksessa. Pääsisäänkäynti teatteriin on Yliopiston päärakennuksen puoleisesta päädystä. Esteetön ja porrashissillä varustettu sisäänkäynti tieatteriin sijaitsee kaupungin puoleisessa päädyssä. Oven edessä on myös yksi merkitty invapaikka autolle. Inva WC löytyy rakanneuksen molemmista päädyistä. Kino Auroran osalta salin pääsisäänkäynnin puoleisesta aulasta.

Ravintola Villa Rana

Kahvila- ja ravintolapalveluita tarjoileva Ravintola Villa Rana sijaitsee talon alimmassa kerroksessa. Kulku ravintolaan on pääsisäänkäynnin kautta ja portaita alas. Kesäisin käytössä on myös ravintolan terassi. Ravintola on auki ti-pe klo 11-19 ja la klo 13-19 sekä tapahtumien aikana. Ravintolasta ostettuja herkuja ja juomia voi nautiskella myös elokuvan aikana Kino Auroran tilassa. Ravintolan aukioloaikoja ja tarjontaa voit seurata ravintolan omilta sivuilta. www.villarana.fi/ravintola/

Asiakaspalaute

Haluatko antaa asiakaspalautetta, toivoa elokuvaa tai tulla mukaan toimintaan talkoolaisena? Lähemällä sähköpostia osoitteeseen antti.martikainen(at)ksek.fi, olet mukana kehittämässä elokuvateatterimme toimintaa toimintaa entistä paremmaksi. Kiitos!

Yhteystiedot

Kino Aurora
Seminaarinkatu 13 (Kulttuuritalo Villa Rana)
40100 Jyväskylä

Puh. 040 853 9833

Keski-Suomen elokuvakeskus ry

Keski-Suomen elokuvakeskus on keskisuomalaisten oma elokuvayhteisö ja yhdistys, joka on toiminut monipuolisen elokuvakulttuurin puolesta vuodesta 2000 alkaen.