Kino Hopea

Kino Hopea -näytökset julkaistaan ja paikanvaraus avautuu aina kuukautta ennen kutakin näytöstä.

Kino Hopea on erityisesti varttuneemmalle väelle suunnattu ilmaisten päivänäytösten sarja. Sarjassa esitetään laadukkaita uutuuselokuvia, sykähdyttäviä klassikoita ja ajankohtaisia dokumentteja. Syksyn 2023 ohjelmiston teemoina ovat paikallisuus ja tekijävieraat.

Näytökset järjestetään Kino Aurorassa pääsääntöisesti kerran kuukaudessa perjantaisin klo 13.00. Syksyn 2023 näytöspäivämäärät ovat 22.9., 20.10., 17.11. ja 15.12.

Kauden avaa jyväskyläläisen yhteiskuntatieteiden tohtori ja dokumenttiohjaaja Esa Sirosen dokumentti Jyväskylänkin seudulla vaikuttaneesta kirjailija Mauri Sariolasta, ”Suomi: Mauri Sariolan elämä”. Kyseessä on dokumentin ensiesitys ja ohjaaja Sironen on itse paikalla keskustelemassa elokuvasta näytöksen jälkeen. Loppusyksyn ohjelmisto julkaistaan aina kuukautta ennen kutakin näytöstä.

Näytöksiin on vapaa pääsy, mutta paikka tulee varata etukäteen Kino Auroran nettisivuilta.

Paikanvaraus avautuu aina kuukautta ennen kutakin näytöstä. Peruutuspaikkoja loppuun varattuihin näytöksiin kannattaa tarkastella nettisivuilta vielä edeltävällä viikolla. Jätämme teatterin ovelle 5 paikkaa täytettäväksi saapumisjärjestyksessä. Nämä paikat ovat ensisijaisesti niille, joilla ei ole mahdollisuutta varata paikkaansa netin kautta. 

Elokuvasaliin on avustetusti esteetön pääsy. Mikäli tarvitset kulkemiseen invahissiä, pyydämme ilmoittamaan tarpeesta etukäteen Kino Auroraan, yhteystiedot sivun alalaidassa.

Järjestäjinä toimivat yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja Keski-Suomen elokuvakeskus.

Tulevat näytökset

Ohjeet varaamiseen / ostamiseen:

  1. Klikkaa yläpuolelta Näytöksen ajankohtaa
  2. Täydennä sähköpostiosoitteesi sekä nimesi ja klikkaa Jatka
  3. Valitse haluamasi määrä paikkoja
  4. Paina Lähetä varaus