Pricilla – aavikon kuningatar (1994) dress-along -näytöksenä 14.2.

Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994) Directed by Stephan Elliot Shown: Terence Stamp

Ystävänpäiväpläänit auki? Kino Aurorassa keskiviikkona 14.2. klo 19:30 Teatterikoneen 20v.-lahjana PRICILLA – AAVIKON KUNINGATAR (1994) dress-along -näytöksenä! DRAG IS THE DRUG! 💥

Kulttuuritalo Villa Ranan alakerran naapurimme ja rakas ystävämme Teatterikone, pieni ammattiteatteri jolla on suuri sydän, täytti viime vuonna kunnioitettavat 20 vuotta! Syntymäpäivälahjaksi haluamme toteuttaa Teatterikoneelle lahjanäytöksen Kino Aurorassa ystävänpäivänä.

Teatterikoneen taiteellisen johtajan ja toisen perustajan Annu Sankilammen toiveesta esitämme kulttiklassikon Priscilla – aavikon kuningatar. Elokuvan tarina henkii samaa intohimoa ja peräänantamattomuutta kuin Teatterikonekin, ihastuttava väriläiskä Jyväskylän kulttuuritarjonnassa.

Näytöksen lipputulot lahjoitetaan Teatterikoneelle toiminnan tukemiseen!

Kuvat: Pricilla – aavikon kuningatar (1994)

Kekseliäs, visuaalisesti mykistävä ja verrattoman hauska, puvustuksen Oscarilla palkittu australialainen road movie kertoo kahdesta drag-artistista ja transnaisesta uhmaamassa erämaan haasteita. Terence Stamp, Hugo Weaving ja Guy Pearce tarjoavat hulvattomat & sydämelliset roolisuoritukset tarinassa kolmesta ’kalasta kuivalla maalla’ tässä yhdessä kaikkien aikojen villeimmistä elokuvista.

Bernadette, Tick ja Adam ovat kukin jättäneet Sydneyn turvan omista henkilökohtaisista syistään, ja nyt heillä on drag-show-sopimus solmittuna pikkuhotelliin keskelle Australian erämaata. Nimettyään keikkabussinsa ”Priscillaksi” värikäs kolmikko suuntaa kohti aavikkoa, jossa heidän seikkailunsa vetävät vähintäänkin vertoja heidän loistokkaille asusteilleen.

Kuva: Pricilla – aavikon kuningatar (1994)

Kannustamme ihmisiä pukeutumaan näytökseen teeman mukaisesti! Teemavaatteissa saat pääsylipun alennettuun 10€ hintaan, normivaatteissa lippu 14€ (työttömät, opiskelijat, eläkeläiset 12€)

Salissa voi myös kuvauttaa itsensä veloituksetta kuvauspisteellä kuvaajamme toimesta! Kuvauspiste on avoinna ennen ja jälkeen näytöksen ✨

SALUT TEATTERIKONE! 💥💥

Liput täältä.

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen