Syksyn ensimmäiset elokuvat on nyt julkaistu!

THEY’RE HEEEREE: Kino Auroran 2vee-vuoden starttileffat!💥

Sukupolvikokemukset BARBIE ja OPPENHEIMER tarjotaan luonnollisesti lähikinokokemuksena useammalla näytöksellä, jonka lisäksi alkusyksyn pamauksessa näkyy, kuten totuttua, Auroran crewin personal touch.

Koska teatterinhoitaja Antti pitkälti vastaa ohjelmistosta, näkyy siellä pilkahduksia laadukkaasta animesta & esoteerisen ylistyksestä: savun peittämässä tehdaskaupungissa nuoren nuohoojan ja roskista tehdyn miehen kohtaamisesta kertova Yûsuke Hirotan POUPELLE OF CHIMNEY TOWN sekä psykedeelisen elokuvan kulmakuvi, Alejandro Jodorowskyn THE HOLY MOUNTAIN on iso osa sitä yhtälöä, miksi Kino Auroraa pyöritetään.

Poupelle of Chimney Town

The Holy Mountain

Kaisua taas nauratti niin paljon pelkkä SUURI KUSETUS-komedian traileri, ettei sen ohittaminen ollut mahdollista – brutaalin räävitön koirakomedia pursuaa aikuisorientoitunutta huumoria, kun omistajansa hylkäämä Reggie opettelee katuelämää ja suloista kostoa uusien kulkukoiraystäviensä kanssa.

Täysin kelkkaansa elokuvamakunsa kanssa Kaisu ei tokikaan ole kääntänyt: humaanit ja suurisydämiset draamat, kuten HAROLD FRYN TOIVEIKAS TAIVAL tai yhdysvaltalaiseen reservaattiin sijoittuva WAR PONY puhuttelevat häntä yhä eniten ❤️

Suuri kusetus

Harold Fryn toiveikas taival

War Pony

Mikko alkoi kysellä jo ennen kesätaukoa, että tuleehan ASTEROID CITY vielä syksyn ohjelmistoon & otettuaan kesän aikana valkokangasvaraslähdön toisaalla voi sanoa, että kyllä, kyseessä on sitä hyvää Wes Andersonia!

Yleisötoiveina ohjelmistoon palaa vmm. AFTERSUN – PÄIVÄMME AURINGOSSA, PIENI KIRJAKAUPPA PARIISISSA sekä KAHDEKSAN VUORTA, jonka lisäksi uutuutena nähdään paljon toivottu dokumentti UNIVERSUMIN KAIUT – KAIJA SAARIAHON MUSIIKKI. Kiitos kun olette esittäneet toiveita! 🥰

Asteroid City

Kahdeksan vuorta

ps. Teemu on loppukesän paljolti leijunut omassa KAITAFILMIJUHLAT 2023-kuplassaan, sillä 16 milliset Chaplinit, neuvostoharvinaisuudet, Suvi-Marja Korvenheimon leffat ja monet, monet aikatauluun kirjaamattomat ”tule ja koe”-yllätykset eivät järjestä itse itseään! Seuraa Teemun sieluntyötä osoitteessa http://www.kaitafilmijuhlat.fi & tule Kulttuuritalo Villa Ranalle 25. – 27.8. kokemaan jotain, mitä ei muualla tarjoilla!

Aaarrrghhh, me ollaan ihan paras teatteri! Jo 2 vuoden ajan! Nähdään taas pian meillä elokuvissa!

❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen