20.11. Outside -näytöksen lipputulot lahjoitetaan Ukrainan avustustyöhön

Lauantaina 19.11. Kino Aurorassa käynnistyvä Arktisen Upeeta XXIII: HÄIRIÖ / DISTURBANCE -festivaali järjestää sunnuntaina 20.11. klo 18:00 alkaen Suomen ensi-iltanäytöksen dokumenttielokuvasta OUTSIDE (Ukraina, 2022, 79min.), sekä elokuvan jälkeisen keskustelutilaisuuden ohjaaja Olha Zhurban kanssa!

Näytös on samalla jokaiselle suora mahdollisuus tukea Ukrainaan tehtävää avustustyötä: Outside -dokumentin näytöksen kaikki lipputulot lahjoitetaan suoraan Apua Ukrainaan ry:lle!

Liput näytökseen maksavat 12€/10€ (halvempi hinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille), liput ovat myynnissä täällä.

Ostamalla lipun tuet suoraan Ukrainaan tehtävää avustustyötä. Sinulla on myös mahdollisuus tehdä lahjoitus paikan päällä Apua Ukrainaan ry:lle. Lahjoituksen voi tehdä paikan päällä käteisellä, MobilePaylla tai tilisiirtona.

Kuvat: Outside (2022)

Tietoa Apua Ukrainaan ry:stä:

Apua Ukrainaan ry toimittaa Ukrainaan tarvikkeita, joita siellä kipeästi tarvitaan. Ensisijaisesti tuemme puolustajia rintamalla, mutta toimitamme apua myös sairaaloihin, vanhainkoteihin ja orpokoteihin. Toiminta pyörii lahjoitusten varassa, otamme vastaan niin tavara- kuin rahalahjoituksiakin, joiden turvin ostamme tarpeellisia tarvikkeita ja toimitamme niitä Ukrainaan yhteistyökumppaneillemme.

Apua Ukrainaan ry:n kotisivu: www.apuaukrainaanjkl.fi

Apua Ukrainaan Facebookissa: www.facebook.com/apuaukrainaan

Apua Ukrainaan Instagramissa: @apuaukrainaan_jkl

Outside -trailer:

Ohjaaja Olha Zhurba:

Olha Zhurba on ukrainalainen elokuvaohjaaja ja leikkaaja, jonka ensimmäinen lyhytelokuva Dad’s Sneakers sai maailmanensi-iltansa vuoden 2021 Locarnon elokuvajuhlilla ja voitti mm. parhaan ukrainalaisen lyhytelokuvan palkinnon sekä kansainvälisen elokuvakriitikkojen järjestö FIPRESCI:n myöntämän palkinnon Odessan elokuvajuhlilla.

Zhurban leikkaamiin elokuviin lukeutuu mm. festivaalipalkitut Home Games (Alina Shilova, 2018) & This Rain Will Never Stop (Alina Gorlova, 2022). Zhurban ohjaama Outside sai maailmanensi-iltansa alan arvostetuimpiin kuuluvalla Kööpenhaminan dokumenttielokuvafestivaalilla eli CPH:DOXissa & saapuu marraskuussa Suomen ainoaan näytökseensä Arktiseen.

Kuva: Olha Zhurba

OUTSIDE (Ukraina, 2022, 79 min.)
& keskustelutilaisuus ohjaaja Olha Zhurban kanssa
sunnuntaina 20.11. klo 18:00 alkaen
kaikki lipputulot lahjoitetaan Apua Ukrainaan ry:lle
paikalla mahdollisuus lahjoittaa yhdistykselle (käteinen, MobilePay, tilisiirto)

Liput näytökseen täältä.

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen