Sydämellinen kiitos vuoden 2021 Keski-Suomen Taidepalkinnosta!

Keski-Suomen Taidepalkinto 2021 https://www.taike.fi/fi/uutinen/-/news/1398844

On ilo ja kunnia vastaanottaa tämä tunnustus elokuvakulttuurin parissa tehdystä pitkäjänteisestä työstä. 

Merkittävinä hetkinä pysähdymme miettimään niitä kaikkia ihania ihmisiä, jotka ovat antaneet oman luovan työpanoksensa Keski-Suomen elokuvakeskuksen toiminnan toteuttamiseen vuosien varrella. Lämmin kiitos hulluudesta, rohkeudesta, luovista ideoista, osallistumisesta, periksiantamattomasta tekemisestä ja tulevaisuuteen uskomisesta!

Uuden ajan kynnyksellä ja oman elokuvateatterin ovien avauduttua, kiitämme myös meidän ihanaa yleisöä! Kiitos kun olette ennakkoluulottomia ja heittäydytte mukaan tapahtumiin, festivaaleille ja keskusteluihin. Elokuvataiteen tehtävänä on herättää ajatuksia ja synnyttää keskustelua. Elokuva on eskapismin ja viihteen ohella peili paitsi itseemme, myös elämään ja yhteiskuntaan ympärillämme. Sen kautta saamme mahdollisuuden jäsentää omaa kokemustamme ihmisenä olemisesta ja tutustua maailmoihin, joissa kokemus elämästä on omaamme verrattuna erilainen.

Taide- ja kulttuurityö tarvitsee sitoutuneita tekijöitä ja vakaan toimintaympäristön. Pidetään huolta siitä, että elokuvataide saa jatkossakin tarjota ajateltavaa ja ihmeteltävää kaikenlaisille katsojille ja tekijöille. 

Tehdään yhdessä seuraavista elokuvavuosikymmenistä vielä erityisempiä!

Kiitoksin,

Keski-Suomen elokuvakeskuksen toiminnanjohtaja Kaisu Tapaninen, Kino Auroran teatterinhoitaja Antti Martikainen,
Kino Metson teatterinhoitaja Teemu Kauppi,
Kino Auroran festivaali- ja tapahtumavastaava Mikko Järvinen, tuotantoharjoittelija Veera Kulmala
sekä elokuvakeskuksen hallitus

Kuva: Saara Sund

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen