Auroran työntekijöiden kuratoima Staff Picks -sarja saa jatkoa!

TÄÄ EI OO BISNESTÄ – TÄÄ ON HENK.KOHT! Staff Picks 2: Paluu – Staff Picksin kosto -elokuvasarja tänä keväänä vain meillä, koska we the best cinema! ❤️‍🔥

Kakkoskierroksen leffat ovat valinneet Kino Aurorassa lipunmyyjinä ja koneenkäyttäjinä toimivat Meri, Jere, Urho ja Desire & katsokaa tuota kuraatiota – nämä ihmiset TIETÄÄ asioita.

Sarjaan tulee Meriltä Lenny Abrahamsonin intensiivinen ja koskettava ROOM -filmatisointi, Jereltä Charlie Kaufmanin maailman introspektiivisin nukkeanimaatio ANOMALISA, Urholta George Millerin dystopiaklassikko MAD MAX 2 ja Desireltä Blake Edwardsin läpeensä ihana Capote-klassikko AAMIAINEN TIFFANYLLA!

Ja miksi juuri nämä leffat? Tässä on se koukku: Meri, Jere, Urho ja Desire kertoo teille valinnoistaan ja niiden merkityksestä ennen näytöksiä täällä meidän somessa & jokainen myös alustaa oman näytöksensä!

Varmista paikkasi kevään kuumimmassa leffasarjassa jo nyt täältä tai saavu ovelle esityspäivänä klo 19:00 lipunmyynnin auettua. Leffat starttaa henkilökohtaisella alustuksella aina klo 19:30.

Tää on meidän crewi, nää on meidän vuodet! Tervetuloa messiin!

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen