Cooleja uutisia! 💎Otso Törmälä eli Risto Räppääjä näyttelijävieraana Kino Aurorassa pe 24.2.!

Tiesitkö, että Risto Räppääjä on jyväskyläläinen? Näin on! Oman kaupunkimme 12-vuotias Otso Törmälä esittää Ristoa Suomen suosituimpiin lastenelokuviin kuuluvan musiikkikomediasarjan uusimmassa osassa RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VILLI KONE! Kino Auroralla on suunnaton kunnia saada Otso itse paikalle uuden elokuvan erityisnäytökseen perjantaina 24.2.!

Otso on klo 17:30 alkavan elokuvan jälkeen juttelemassa elokuvasta ja sen tekemisestä & vastailemassa myös yleisön kysymyksiin. Loistava tilaisuus pakata isot ja pienet Räppääjä-fanit kasaan ja saapua omaan lähikinoon nauramaan ja viihtymään, sekä myös kuulemaan tarinoita kulissien takaa!

Kuva: Risto Räppääjä ja villi kone

Sinikka & Tiina Nopolan luoman lastenkirjasuosikin uusin filmatisointi vie mukanaan pelimaailman syövereihin – Nellin & Riston ystävyys rakoilee, kun Nellillä tuntuu riittävän aikaa vain Ville Pyry -poptähdelle. Risto pakenee Lennartilta saadun maagisen pelikonsolin pauloihin, vähän liiankin syvälle, kunnes perhe ja ystävät puuttuu peliin.

Hauskan ja vauhdikkaan uutuuselokuvan liput löydät Kino Auroran sivuilta klikkaamalla tästä. Leffapopparit & muut herkut löydät kätevästi alakertamme Ravintola Villa Ranasta! 🍿

Kuva: Risto Räppääjä ja villi kone

Risto Räppääjä ja villi kone (2023, 76min.)
perjantaina 24.2. klo 17:30 Kino Aurorassa

kieli suomi, ei tekstitystä, sallitty kaikenikäisille!
elokuvan jälkeen paikalla keskustelemassa pääosanäyttelijä Otso Törmälä!

liput 12€/10€, halvempi hinta alle 16v. lapsille, eläkeläisille, työttömille ja opiskelijoille.

Nähdään elokuvissa! 💚💚💚

Kuva: Risto Räppääjä ja villi kone

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen