LAIKKU -lastenelokuvasunnuntait käynnistyvät sunnuntaina 6.3.!

Iloisia uutisia kaikille lastenelokuvien ystäville: LAIKKU -lastenelokuvasunnuntait käynnistyvät Kino Aurorassa 6.3.! Kevään ensimmäisessä kattauksessa nähdään:

10:00 – Minikino: Tao Tao (ikärajaton, vapaa pääsy!)

Elokuva kertoo pienestä Tao Tao -nimisestä pandakarhusta, joka asustaa äitinsä ja eläinystäviensä kanssa Himalajan vuoristossa Waizan-nimisessä laaksossa. Pandamuori kertoo Tao Taolle ja eläinystäville joka jaksossa opettavaisen tarinan, jotka liittyvät asioihin tai ongelmiin, joita Tao Tao ja eläinystävät ovat kohdanneet.

12:00 – Roni on rikki (K7, 10€)

Elokuva kertoo Barneysta, sosiaalisesti kömpelöstä koululaisesta ja Ronista, hänen kävelevästä, puhuvasta robotistaan, jonka pitäisi olla ”Paras ystäväsi suoraan laatikosta”. Ronin hulvaton reistailu keskellä sosiaalisen median aikakautta tempaisee kaksikon vaiheikkaalle matkalle, jolla poika ja robotti ymmärtävät tosiystävyyden merkityksen kaikessa kaoottisuudessaan ja sotkuisuudessaan.

14:00 – Ponyo rantakalliolla (ikärajaton, 10€)

Tämä tarina kertoo Ponyosta, pienestä meren kalasta joka tekee kaikkensa toteuttaakseen unelmansa. Hän haluaa elää maalla Sosuke -nimisen pojan kanssa. Ponyo rantakalliolla sijoittaa Hans Christian Andersenin Pienen merenneidon tarinan nyky-Japaniin. Se on taru lapsuudesta, rakkaudesta ja merestä.

Elokuvissa puhutaan suomea. Liput näytöksiin löydät alta, sekä ovelta puoli tuntia ennen elokuvan alkua, mikäli lippuja riittää!

Tervetuloa, pienet ja suuret elokuvanystävät! ❤️

LAIKKU -lastenelokuvasunnuntait järjestetään Kino Aurorassa yhteistyössä Lasten Lystin kanssa.

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen