Lounaispuiston Leffapiknik siirtyy sään takia viikolla, nähdään 24.8.!

Huom: ukkoskuurojen takia tapahtuma siirtyy viikolla, uusi päivämäärä on keskiviikko 24.8. 

Lounaispuiston perinteinen leffapiknik luo keskiviikkona 24.8. tunnelmaa elokuun hämärtyvään iltaan. Leffapiknik alkaa musiikilla DJ Korvakalevin johdolla, jonka jälkeen nähdään elokuva Maja lapsuuden reunalla. Puistosta voi ostaa piknik-eväitä pinkistä kahvila-autosta, Cafe Nisusta.

OHJELMA:
21.00 DJ Korvakalevi
22.00 Elokuva Maja lapsuuden reunalla

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin, Yläkaupungin Yön ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen kanssa.

Vapaapääsyiset Lounaispuiston kesä -tapahtumat tarjoaa Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja ohjelman tuottaa Yläkaupungin Yö.

Kaikki Lounaispuiston kesän tapahtumatiedot löydät täältä: https://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa/#elokuu

Maja lapsuuden reunalla

Céline Sciamma 2021 | 1h 13min | K7

Maja lapsuuden reunalla on Nuoren naisen muotokuva -elokuvalla maailmankartalle lennähtäneen Céline Sciamman uusin mestariteos: taianomainen katsaus lapsuuteen, muistiin ja ystävyyteen – ja samalla oodi äideille ja tyttärille.

8-vuotias Nelly (Joséphine Sanz) on juuri menettänyt isoäitinsä. Hän matkustaa vanhempineen isoäidin kotitaloon, joka pitää tyhjentää. Kaapit ovat täynnä Nellyn äidin (Nina Meurisse) lapsuusmuistoja. Nelly yrittää niiden avulla ja äidiltä kyselemällä luoda kuvaa, millainen äiti on ollut lapsena. Äiti ei kuitenkaan ole kovin vastaanottavainen, sillä hän on keskellä suruprosessia. Eräänä aamuna Nelly lähtee kävelylle lähimetsään ja kohtaa siellä ikäisensä ja näköisensä tytön, rakentamassa äitinsä lapsuudenmajaa.

Ikäraja: K7
Kesto: 1 t 13 min
Ohjaaja: Céline Sciamma
Pääosissa: Joséphine Sanz, Gabrielle Sanz
Draama, fantasia

Nähdään puistossa! ❤️

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen