Elokuva TEMPLATE

Näytökset ja liput


Elokuvan tiedot


Ikäraja: S
Kesto: 2h 0min
Lajityyppi: lastenelokuva
Valmistumisvuosi: 1978
Ohjaaja: Camilla Mickwitz
Kieli: Suomi
Tekstitys: Ei tekstitystä

Kaitafilmijuhlat esittää: Camilla Mickwitzin EMILIA -animaatioita (1978) 16 mm filmiltä! Näytökseen on vapaa pääsy, eikä siihen voi varata paikkoja.

Camilla Mickwitzin Emilia -animaatiosarja käsittelee elämän jokapäiväisiä ongelmia nelivuotiaan Emilian ja hänen isänsä välityksellä. Mickwitz käsittelee elokuviensa ihmisiä - ikäviäkin - samalla rakkaudella, joka viehättää kaikenikäisiä katsojia. Sarja on toteutettu yksinkertaisella palatekniikalla ja se on merkittävimpiä suomalaisia animaatioelokuvia.

Mickwitz oli suomalainen lastenkirjailija, kuvittaja ja animaattori. Hän loi Pikku Kakkosen alkuanimaation ja Varokaa heikkoa jäätä -tietoiskun sekä animaatiosarjat ja niihin perustuvat kirjasarjat Emiliasta, Jasonista ja Mimosasta.

Huom: Kaitafilmijuhlat järjestetään 26. - 28.8. Kulttuuritalo Villa Ranassa & Toivolan Vanhalla Pihalla! Kaikkiin näytöksiin on vapaa pääsy, kaikki elokuvat esitetään filmiformaatissa. Luvassa julkistetun elokuvaohjelmiston lisäksi mm. kaitafilmiyllätyksiä ja Susanna Leppänen & Vallitseva tilanne -orkesterin ilmaiskeikka!

Kaitafilmijuhlien oman kotisivun löydät klikkaamalla tästä.