Elokuva TEMPLATE

Näytökset ja liput


Elokuvan tiedot


Ikäraja: 12
Kesto: 2h 28min
Lajityyppi: draama, komedia
Valmistumisvuosi: 2022
Ohjaaja: Ruben Östlund
Kieli: Englanti
Tekstitys: Suomi

Kino Aurora avaa Villa Ranan arkkitehdin Yrjö Blomstedtin syntymäpäivää juhlistavan Yrjöviikon omalta osaltaan Ruben Östlundin Cannes-palkitulla ja Oscar -ehdokkuuksia keränneellä Triangle of Sadness -elokuvalla. Triangle of Sadness on estoton satiiri, jossa roolit ja luokat on käännetty päälaelleen ja kauneuden taloudellinen arvo paljastetaan kaikessa mauttomuudessaan.

Mallit Carl ja Yaya navigoivat muodin maailmassa samalla, kun tutkivat suhteensa rajoja. Pariskunta kutsutaan superrikkaiden luksusristeilylle, jolle osallistuvat myös venäläinen oligarkki, brittiläinen asekauppias ja omaperäinen alkoholisoitunut Marx-lainauksia laukova kapteeni. Ensin kaikki vaikuttaa Instagrammattavalta. Mutta myrsky on nousemassa, ja valtaisa meripahoinvoinnin aalto iskee matkustajiin kapteenin järjestämän seitsemän ruokalajin illallisen aikana.

Risteily päättyy katastrofiin. Carl ja Yaya löytävät itsensä autiolta saarelta miljardöörien sekä laivan siivoojan kanssa. Hierarkia on yhtäkkiä päälaellaan, kun siivooja on ainut, joka osaa kalastaa.