Elokuva TEMPLATE

Näytökset ja liput


Elokuvan tiedot


Ikäraja: K12
Kesto: 1h 40min
Lajityyppi: Musikaali
Valmistumisvuosi: 1975
Ohjaaja: Jim Sharman
Kieli: Englanti
Tekstitys: Ei tekstitystä

LET'S DO THE TIME WARP AGAIN!

Kulttileffaa, yhteistanssia ja -laulua, polaroid-kuvissa poseeraamista, DJ ja drinksuja lauantaina 5.11. klo 18:00 alkaen!

50:llä ensimmäisellä juhlijalla on mahdollisuus kuvauttaa itsensä näytöksen yhteydessä, saaden maksutta muistoksi polaroidin. Ennen näytöstä myös valmistaudutaan Kino Auroran salissa yhdessä aikahyppyyn ja otetaan yhdessä asianmukaiset tanssiaskeleet haltuun. Nyt on sallittua ellei jopa suositeltua tanssia, laulaa ja eläytyä täysillä! Tunnelmaa on ennen ja jälkeen elokuvan nostattamassa myös DJ Occu / Hallukallo, selektoiden tummanpuhuvaa bailumusaa goottidiskosta postpunkkiin ja darkwavesta kauhurokkiin.

Bileet siis starttaa lauantaina 5.11. klo 18:00, elokuva klo 19:00!

Liput näytökseen 15€ normivaatteissa & 12€ pukeutuneena teeman mukaisesti! 

Roimasti aikaansa edellä ollut 46-vuotias musikaaliklassikko aiheuttaa edelleen säännöllisiä vavahduksia ympäri maailman elokuvateattereita, niin hardcore-faneissaan kuin uusissa Rocky Horror -uskoon vihityissä, ansaiten kautta aikojen pisimpään teattereissa pyörineen limited release -elokuvan tittelin. Lauantaina 5.11.2022 spektaakkeli saadaan jälleen valkokankaalle myös Jyväskylässä!

Tervetuloa kiihkeälle matkalle Bradin ja Janetin kanssa syvälle tohtori Frank N. Furterin maailmaan - tapaa transseksuaalisen Transylvanian suurimman tieteentekijän lisäksi Riff Raff, Eddie, Magenta, Rocky & muut ikoniset hahmot ja uppoudu kauhun, sci-fin, B-elokuvien ja rock 'n' rollin aistilliseen ylistykseen.

Come on to the lab and see what's on the slab!

Huom: tähän erikoishinnoiteltuun näytökseen ei voi varata lippuja tai käyttää sarjakorttia.